Betongbiler er vårt hovedprodukt

Vi leverer komplette betongbiler med påmontert Karrenautstyr.

KARRENA legger stor vekt på detaljer, - ingen kjede er sterkere enn det svakeste ledd.

Ved bevisst valg av stålkvaliteter, sammen med en målrettet rammekonstruksjon, er det ferdige produkt optimalisert for å motstå de tøffe påkjenninger som anleggsbransjen har å by på.

Korte leveringstider, kompetent service og fremtidsrettet teknikk har ført til at KARRENA er i fremste rekke i bransjen. KARRENA betongblandere blir i dag levert såvel over hele Europa, men også til Afrika. Der vet man hva enkelt vedlikehold og lang levetid har for verdi

Trommelen
blir produsert av 4 millimeter tykt spesialstål. Dette er utviklet hos Thyssen Stahl, spesielt for KARRENA. Gjennom tilsetninger er stålet gjort ekstremt rustmotstandig, og har en nærmest slitasjefri overflate.

Blandespiralen
blir produsert med de samme tilsetninger i stålet som trommelen, og med påsveiset slitasjebeskyttelse. Gjennom en helt spesiell utforming og med ulik stigning av spiralene oppnår man et optimalt blandingsresultat av betongen. Største mulige rominnhold blir ivaretatt gjennom en spesiell utviklet tømmekonus på spiralene.

Blandespiralen kan også leveres i en lettversjon, som muliggjør en vektbesparelse på ca. 200 kilo, og denne merkostnaden forrenter seg etter kort tid.

Tilleggsutstyr kan sees her >>>

Sjekk overflatebehandlingen og trommelvinkelen her >>.