Klein - mobile betongpumper med hele verden som arbeidsfelt

Rekkevidde fra 16 til 52 meter.

KLEIN produserer sine betongpumper i Bayern i Tyskland, og blir av kunder verden over høyt verdsatt på grunn av sin utmerkede konstruksjon, pålitelighet og ikke minst problemfritt vedlikehold.

Moderne betongpumper er nøkkelen til effektiv fordeling av betong på de aller fleste byggeplasser.

En maskin er først verd sin investering når den oppfyller alle krav til pålitelighet, er betjeningsvennlig og skreddersydd til oppdragene den skal utføre. Det forutsetter at den teknikk som anvendes er så robust og fri for ”nykker” at den er voksen for å takle de rå betingelsene en byggeplass kan ha.

KLEIN betongpumper oppfyller disse krav på alle måter. Gjennom anvendelse av mest moderne konstruksjonsmateriale oppnår våre pumper en optimal utnyttelse av egenvekt og maksimering av rekkevidden på pumpearmene.


Denne pumpa kommer til de fleste steder! Rekkevidder fra 16 til 52 meter leveres.
Grafisk framstilling av Kleins driftssikre pumpeteknikk.
SLEIDESYSTEM
I sleidesystemet befinner seg alle de komponentene som blir utsatt for den største slitasje.

S-rørsleidene
er produsert av material med ekstra motstandsdyktighet mot slipeeffekten de utsettes for. (lang levetid)
Gjennom en spesiell overflatebehandling oppnår sliteringen meget lang levetid.
Brilleplaten er delt, - for å redusere servicetiden til et minimum.

Matersylinderen består av et mykt grunnmateriale, som innvendig er forsynt med et lag spesialkrom, - glattpolert gjennom en arbeidskrevende prosess. Derved har man oppnådd å redusere slitasjen mellom materstempel og sylinder til et minimum. Sylinderen er festet med et spesielt system både til sleidehuset og spylekassen. Dette gjør et skifte av materstempel til en enkel operasjon.


STYRESYSTEM

En robust full-hydraulisk styring utgjør hjertet i vår sterke og effektive pumpeenhet.
Prinsippet i denne teknologi har vist sin pålitelighet, så vel i ørkenvarme i Afrika som i polarkulde i Canada. Alle mekaniske komponenter er konstruert for ekstrem slitasje.HYDRAULISK STYRING

Hovedstyreblokka utgjør sentralen for den hel-hydrauliske styringen av pumpe-enheten.
Her skjer doseringen av den kraftige oljekapasiteten fra hydraulikkpumpene til de alltid kontrollerte bevegelser av trekk- og svingsylindere. Gjennom en rikelig dimensjonering av hovedventil minimeres struping av hydraulikkoljen, som ofte ellers kan føre til unødig temperaturstigning.SENTRALSMØRING


Sentralsmøreanlegg er i en KLEIN betongpumpe standard. Det sørger for et nesten vedlikeholdsfritt liv for alle bevegelige deler i sleidesystemet, så vel som i påfyllingstrakten. S-rørsleidene og blandeverkslageret får gjennom en nøyaktig tilpasset fett-fordeler den riktige fettmengde til enhver tid. Dette behøves for å kunne ha en pålitelig drift og lang levetid. Enda et punkt som gjør økonomien sunn hos en KLEIN pumpeoperatør!


Se mobile betongpumper her >>
Se de avanserte støttebeinløsningene her >>


Klein yter på-stedet-support over hele verden.


WORLDWIDE SERVICE

På enhver pumpe kan det, tross samvittighetsfullt vedlikehold, allikevel en gang oppstå en driftsstans. Denne må selvsagt være så kort som mulig. Derfor er det viktig at man har et godt funksjonerende serviceteam å falle tilbake på.

KLEIN garanterer alle sine kunder en førsteklasses service som sammen med reservedelsforsyning kan operere innenfor korte tidsintervaller over hele verden.
Faglig kompetanse sammen med rask reaksjon kjennetegner et serviceteam fra KLEIN.
 

Hovedsete:
KLEIN GmbH 
Messerschmittstrasse 12  
D-89343 Jettigen-Scheppach
Deutschland    
Tel. +49 (0) 8225 95992 0  
Fax  +49 (0) 8225 95992 55
E-mail: info@kleingmbh.de
Internet:
www.kleingmbh.de
Datterselskap:
KLEIN of America Inc.
4293 Country Rd. 46
Maidstone, ON NOR 1KO
Canada
E-mail: info@kleingmbh.com

Homepage:
www.kleingmbh.com


Din forhandler i Norge: TIROL TRANSPORTMATERIELL AS