En av Europas beste betongblandere er nå på plass i Norge!

TIROL Transportmateriell AS er Karrenas  hovedforhandler i Norge, og vi kan levere alle varianter fra 4 til 10 m3 for lastebil. Vi er også i ferd med å tilpasse Karrenas semiblandere til det norske markedet. Vi vil her videreføre dagens trommelstørrelser i 12, 13 og 15 kubikkmeters volum.

Vi leverer såvel komplette betongbiler som kun påbygg montert på chassi fra kunden. Forskjellige typer ekstrautstyr har vi også i vårt program. Kundetilpasset produkt i hver minste detalj gir alltid optimalt resultat!

Kontakt Aanen Grimestad for en hyggelig prat om løsninger for akkurat ditt behov.

Karrena har nesten 100 års erfaring innen sitt felt. Aanen har over 40 års erfaring fra transportnæringen.


Vi leverer også Karrenas komplette betongstasjoner av ypperste klasse.

Se eksempelbilder på egen side >>

Besøk gjerne Karenas egne tyske sider for flere eksempler på leverte stasjoner.

Karrenas sider har også eksempler på ulike betongbiler.
Karrenas sider >>
 

Vår nyeste tilvekst på programmet er KLEIN betongpumper, som også er av tysk kvalitet! KLEIN har med erfaringer både fra USA og Canada, samt i de fleste Gulf-statene høstet verdifull erfaring som kommer alle kunder til gode. Tekniske løsninger som fungerer i kraft av sin enkle funksjon.”

Vi forteller gjerne om hvordan det gikk i De Forenede Arabiske Emirater da en KLEIN pumpe ble stilt opp mot en tilsvarende pumpe med ømfintlig elektronikk


Kleins sider her >> 

 
Tirol Transportmateriell AS skaffer også nye og brukte lastebiler i de fleste varianter. Ta en telefon til Aanen: 900 20 748.

 Karrena betongblandere leveres til de fleste lastebiler. Vi leverer den bilen du ønsker, ferdig rigget.